November 29, 2017

October 15, 2017

July 14, 2017

Please reload

Recente berichten

Wurgpraktijken: Bakker Kurt getuigt.

May 15, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Wurgpraktijken: Bakker Kurt getuigt.

May 15, 2018

Bakker Kurt vertelt. 12 jaar bakte hij voor Colruyt. Hij breidde zijn zaak uit en had meer dan 20 mensen in dienst om te kunnen leveren. na 9 jaar jaar investeert Kurt nog 500.000 euro in nieuw en mooier materiaal om aan de allerhoogste normen te voldoen op vraag van Colruyt. Drie jaar later stopt Colruyt de samenwerking met een opzeg van 14 dagen. De bakker gaat onherroepelijk failliet. De Curator vecht de beslissing van Colruyt aan en krijgt gelijk. 300.000 euro schadevergoeding gaat echter in de pot van het faillissement. De bakker blijft achter met een hoop schulden en krijgt zelf niets. Intussen heeft hij met zijn zoon terug een nieuwe bakkerij opgestart en geraakt hij stilaan uit de miserie.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© 2020 by UNIZO Leuven

  • Facebook - Grey Circle

UNIZO Versterkt

Ondernemers